реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Депутати погодилися: треба попередити йододефіцит на Чернігівщині

Постійна комісія Чернігівської обласної підтримує прийняття „Цільової програми запобігання виникнення захворювань, спричинених йодною недостатністю на 2011-2015 роки”.

Про це говориться в листі постійної комісії Чернігівської обласної ради Валерія Зуба голові Чернігівської міської екологічної асоціації „Зелений Світ” Івану Осадціву.

Йдеться про те, що постійна комісія облради з питань охорони здоров’я та захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС на виїзному засіданні в Бахмацькому районі ухвалила рішення про підтримку програми.

Комісія повідомила, що відповідно до статті 44 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” обласна рада делегує обласній державній адміністрації підготовку і внесення на розгляд Ради проектів програм соціально-економічного та культурного розвитку області, цільових програм із інших питань.

Депутати постійної комісії запропонували, згідно з законом, звернутися до облдержадміністрації аби вона внесла на розгляд обласної ради проект запропонованої програми.

На Чернігівщині діє безкоштовний телефон довіри 0800-500-930. Кожен житель області може зателефонувати і дізнатися від фахівців-лікарів про те, як вливає йододефіцит на здоров’я людини, і що треба робити, щоб йодного дефіциту не було.

Прес-служба Чернігівської міської організації «Зелений Світ»



Теги:йододефіцит, Чернігівська обласна рада, Зелений світ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar