реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Цілющу воду можна зробити вдома

Структурована вода - це така рiдина, яка за основними фiзико-хiмiчними характеристиками вiдповiдає водi, що мiститься у клiтинах органiзму, - пояснює Михайло Курик, директор Українського iнституту екологiї людини. - Вона i є найкориснiшою для людини.

Єдиним доступним методом отримання правильної води є її заморожування та вiдтаювання. Бо саме тала вода за своєю молекулярною структурою найближча до внутрiшньоклiтинної. Вона додає заряду енергiї, бадьоростi, яких часто не вистачає органiзму, особливо пiд час напруженої розумової активностi людини або в певнi пори року, наприклад, узимку та на початку весни. Якщо щодня випивати одну склянку талої води натще (повiльно, невеликими ковтками), це матиме цiлющий та омолоджувальний вплив на органiзм.

Упродовж дня треба випивати кiлька склянок, але не "залпом", а маленькими ковтками - щоб не було навантаження на нирки. Найпростiший спосiб отримання такої води - спочатку її заморозити, а через 2 - 3 днi розморозити. Це i буде структурована вода.

- А ще корисну для органiзму воду можна зробити за допомогою кремнiю, - додає Олександр Сидоренко, президент клубу здорового способу життя "Здравник". - Камiнь у водi починає виробляти кремнiєву кислоту в невеликих дозах, яких досить, щоб вода могла розчиняти шлаки, вiдкладенi солi, виводити пiсок та камiнчики з нирок, жовчевого та сечового мiхурiв, печiнки. Така вода виводить радiонуклiди i важкi метали, має бактерицидний ефект, зменшує кiлькiсть цукру в кровi, покращує функцiонування нирок, печiнки, нормалiзує обмiн речовин, кров'яний тиск. При регулярному застосуваннi вона вiдновлює iмунну систему, змiцнює судини, знижує рiвень холестерину в кровi.

Таку кремнiєву воду можна легко зробити в домашнiх умовах. Для цього кiлька маленьких камiнчикiв кремнiю (продають в атпеках) кладуть у скляний чи емальований посуд, замотують полотниною чи марлею i ставлять так, щоб на воду не потрапляли прямi сонячнi променi. За 2 - 3 днi цiлюща вода готова. Лише грам кремнiю здатен "зарядити" тонну води.

Але така вода потребує певного догляду. Раз на тиждень посуд слiд ретельно мити вiд нальоту, а нижнi 3 - 4 сантиметри води краще не використовувати - там збираються усiлякi домiшки, якi камiнь витягує з води.

Марина МОРОЗ

Експрес



Теги:жива вода, кремній, цілюща вода, здорове харчування, лікування вдома


Читайте також



Коментарі (0)
avatar