реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чому вигідніше орендувати квартиру на довгий строк?

Питання оренди квартир буде актуальним завжди, як і буде актуальним ринок нерухомості. У всіх людей різні причини для оренди квартир: хтось хоче змінити обстановку, хтось хоче жити окремо від родичів, хтось вступив до ВНЗ з іншого міста і не хоче жити у гуртожитку тощо. Квартиру можна орендувати як подобово, так і довгостроково. При цьому другий варіант є більш вигідним, і ми спробуємо аргументувати цю точку зору.

Головна причина — це дешевше

Якщо орендувати квартиру подобово, то за місяць вийде кругленька сума, і це навіть з огляду на те, що в такому режимі платить за комунальні послуги власник. А покупка квартири — це дуже дороге вкладення, на яке вам доведеться збирати кілька років. Однак якщо вам потрібна довготривала оренда квартир Львів може запропонувати вам безліч привабливих варіантів. Просто зайдіть на сервіс OLX, щоб переконатися у цьому особисто. Якщо ви знімете квартиру на тривалий термін, то зможете заощадити дуже велику суму.

Ви нічим не ризикуєте

Багато людей, які потребують житла, але бояться знімати його на тривалий термін, аргументують свій страх тим, що вони стають заручниками договору оренди. І якщо у них раптово трапляться фінансові проблеми і не буде можливості заплатити за наступний місяць, то на них чекатимуть великі проблеми. Насправді ж це зовсім не так. Більшість власників ставляться до таких речей із розумінням.

Проте все ж таки краще уточнити це питання у рієлтора (якщо він братиме участь в угоді) і власника, якщо ви припускаєте таку ситуацію. Загалом найгірше, що з вами може трапитися — це небажання власника повертати заставу, яку ви внесли на самому початку. Тобто ніякі зайві витрати та проблеми в цьому випадку вам не загрожують.

В ряді випадків це зручніше

Якщо у вас є якась громіздка річ, на кшталт комп'ютера, вам буде дуже незручно щоразу переносити її до нової квартири, якщо ви знімаєте їх подобово. Якщо, звичайно, це не той випадок, коли у вас багато грошей і ви готові знімати квартиру подобово на кілька місяців.




Теги:оренда, споживач, Квартира


Читайте також



Коментарі (0)
avatar