реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Навіщо потрібно чистити вентиляційну систему?

Нормально функціонуюча вентиляція забезпечує проходження чистого повітря в приміщення, а також сприяє усуненню запахів і створення приємного мікроклімату. Але, після тривалої експлуатації за рахунок частинок сміття, відкладень жиру, пилу та інших забруднень вона здатна втрачати свою продуктивність. Через це не функціонує належним чином і не справляється з усіма своїми завданнями.

Очищення вентиляції - послуга, яка допоможе не тільки відновити потік чистого повітря в квартирі, будинку або іншому приміщенні, але і стане гарантією безпеки для всіх людей, які знаходяться в приміщенні.

Чому вентиляційні системи забруднюються і коли потрібно звернутися за допомогою?

Здійснювати обслуговування і підтримувати коректне функціонування системи необхідно навіть з чисто міркувань гігієни. Адже проблеми можуть привести до зниження повітрообміну.

Повітря, що виходить у вентиляційну систему забирає з собою: мікроорганізми, пил, вологість, бактерії. Вони можуть негативно впливати на здоров'я людини.

Особливо це питання, актуальне для власників квартир. Як відомо, обслуговування там і зовсім не проводиться.

Мало хто на регулярному підставі відкриває грати вентиляції. Але, є кілька ознак, які і без цього говорять про те, що потрібно звернутися за допомогою до фахівців:

  • навколо решітки постійно з'являється бруд і пил;
  • на поверхнях після вологого миття осідає бруд;
  • в літню пору в квартиру не надходить свіже повітря;
  • при відкритих вікнах і дверях присутній незначний протяг або його й зовсім немає.
  • Існує ще один ефективний спосіб, який допомагає визначити, чи потрібна чистка чи ні. Для цього використовують серветку. Якщо вона залишилася у вентиляційних ґрат, значить, система працює добре, в іншому випадку вона потребує негайного очищення.

    В яку компанію звернутися?

    Забруднена система може призводити до появи в приміщенні неприємного запаху і створювати небезпеку для здоров'я людини. Якщо ви розумієте, що вентиляційна система потребує чищення не варто намагатися зробити все самостійно. Щоб здійснити ефективну чистку, потрібні професійні інструменти й засоби.

    Співробітники компанії «СКС» готові виконати всі необхідні дії, які допоможуть очистити вашу вентиляційну систему від забруднень. Тому, не намагайтеся зробити все самостійно, довірте цей процес справжнім професіоналам.




Теги:споживач, Квартира, гігієна, приміщення, Чистота, вентиляція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar