реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чому Юля і Дубіль не голосують за повернення грошей Януковича?

За повернення в бюджет вкрадених грошей Януковича не голосують Опоблок, «Батьківщина» і депутати, які називають себе новими політиками.

Про це наголосив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак журналістам у парламенті.

«За законопроект про спецконфіскацію грошей Януковича не голосують Опоблок, їх колеги по опозиції – «Батьківщина», багато депутатів, які в ефірі декларують, що вони прийшли на постмайданній хвилі, що вони за демократію, за те, щоби повернути втрачені активи, розвінчують корупціонерів, а натомість вони не голосують за просте політико-правове рішення: повернути гроші, вкрадені у народу України, назад в бюджет України», - заявив Максим Бурбак.

Він підкреслив, що законопроект про спецконфіскацію був розроблений Міністерством юстиції, є схвальні відгуки європейських партнерів.

«Вже немає козирів. Їхнє зволікання (критиків цих законопроеків) вартувало нашому бюджету 50 млн євро, які були зараховані не в бюджет України, а в бюджет Латвії. Ми вже ціну побачили. І всі кинулися повертати їх назад. Тому треба було думати до того як...", - сказав Бурбак.

«Звертаюсь до всіх громадян України. Подивіться голосування кожного депутата за законопроект про режим спецконфіскації вкрадених режимом Януковича грошей. І тоді побачите, як вони поливають трибуну крокодилячими сльозами і як вони потім не голосують ні за спецконфіскацію грошей Януковича, ні за визнання Держдуми нелигітимною. І робіть висновки», - резюмував керівник фракції.



Теги:Батьківщина, режим януковича, Валерій Дубіль, спецконфіскація


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Не голосують тому,що не хочуть дати пашинському разом з антинародним фронтом, та решті злодіїв від влади, розпочати передерибан майна , та привласнення тих самих коштів банди януковича.
avatar