реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чи допоможе ніжинському меру третій адвокат ?

Як раніше і прогнозувалося, розгляду кримінальної справи по суті з обвинувачення ніжинського мера М.В. Приходька в отриманні хабара не відбулося.
Не відбудеться і заплановане на завтра судове засідання. Причиною стала поява в захисті М.В.Приходька ще одного адвоката – Олександра Федченка. Він доповнив кагорту київських захисників підсудного М.В.Приходька.

Тепер у Приходька адвоката три і всі київські, - високооплачувані. Особливою родзинкою знову стало те, що з трьох адвокатів сьогодні з’явився лише один – новий і він потребує часу для вивчення матеріалів справи. Наступні засідання запланували на 1 та 2 листопада, після виборів. Очевидно підсудному меру дали змогу проявити себе на виборах.

Також сьогодні відбувся розгляд апеляційних скарг, якими захисники ніжинського мера піддали сумніву закриття кримінальної справи щодо іншого учасника бувшого безпосереднього підлеглого Приходька, Анатолія Походні. Апеляційний суд Чернігівської області відмовив Приходьку та його захисникам в розгляді апеляційної скарги, наголосивши на тому, що апеляція може бути розглянута лише при оскарженні вироку, який буде винесено безпосередньо по відношенню до ніжинського мера.

Розгляд кримінальної справи в Новозводському судді міста Чернігова по обвинуваченню М.В.Приходька знову затягується, очевидно, що це все, що може зробити для мера його захист, а от чи вистачить у судді мужності закінчити розгляд справи побачимо у найближчий час.

О. Степовий,
м.Чернігів



Теги:Михайло Приходько, міський голова, Ніжин, хабар, Генеральна прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar