реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Червоний прапор -- символ окупації, а не звільнення

Обурює факт, що Президент України підписав закон "Про використання червоного прапора", - заявив в ексклюзивному коментарі УНН багатолітній політв’язень Левко Лук’яненко.

Політик вважає, що глава держави піддався на провокаційну політику Верховної Ради. "Українська нація не знає своєї історії. Люди не розуміють, що під червоним прапором відбулося не звільнення України, а заміна німецької окупації на російську", - зазначив Л.Лук’яненко.

На його думку, Україна не брала участі в Другій світовій війні, оскільки не була суб’єктом міжнародного права і Німеччина не оголошувала війну Україні. "Українців мобілізували в чужу російську армію, одягнули в чужу військову уніформу, дали чужу зброю і чужою мовою погнали на війну", - наголосив Л.Лук’яненко



Теги:окупація, Червоний Прапор, Л.Лук'яненко, Друга світова війна


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
шкода,що у 91 він не став президентом.....
avatar
2
тільки окупаційна влада цьому маразматику надала право безкоштовно закінчити МГУ, потім він цю владу обі..., Але більш детально читайте його книженцію про перебування в камері смертників, ну і далі. Може зробите адекватні висновки про це нєчто. В колодязь, з якого пив водицю- не плюють. Ну, хоч на старість, коли про вічне думати вже треба.
avatar
3
Комуністична влада ніколи не займалася благодійністю.
Ідеологія і репресивний апарат виконували завдання тримати маси у покорі і працювати для начебто досягнення великої мети - побудови комунізму.
Влада когось вчила, одягала і надавала житло тільки зметою подальшого використання цих людей як гарматного м"яса в боротьбі за світове панування.
Це сучасній владі, створеної шустрими комсомольцями спільно з бандитами, не потрібно когось готувати для "великих будов, комунізму" або завоювання Афгану, бо їм достатньо і особистого збагачення і необмеженої влади над тупою і особливо тупою масоюи з безпечним облаштуванням за кордоном себе і своїх спадкоємців.
avatar
4
Ну старый бредит, понятно. Но вы, грамотный человек несёте коньюктурную пургу. Вас лично та влада учила и учила хорошо, знания при той школе не чета этим, что сейчас детки получают. Про жильё говорить не буду, с ним всегда были проблемы, но если кто получал м2, то получал бесплатно. Ну теперь расскажите, как вас лично влада использовала именно пушечным мясом. Интересно. А современную власть, вы кого имеете ввиду, невестку бывшего секретаря обкома или сыночка бывшего секретаря обкома? они у власти были целых пять лет, при них программу в школе сделали именно такой , чтоб вышла тупая масса, ограниченная во всех сферах. Шустрых комсомольцев хватает везде, также как и свидомых, сдвинутых на шароварах и вышиванках. Хотя против самих вышитых рубашек ничего не имею, красиво.
avatar