реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігів: комуністи намагалися зняти з себе провину за політику влади щодо пенсіонерів і агітували за Сталіна

11 лютого у центрі Чернігова під пильною охороною міліції комуністи намагалися довести, що вони не влада і не відповідають за наступ на права громадян. Незграбні нарікання на загрозу шкідливої для суспільства пенсійної реформи з боку народного депутата України від Компартії Петра Цибенка потішили поодиноких перехожих. Саме фракції КПУ і Народної партії разом із тушками-запроданцями дали можливість Партії регіонів творити антинародну політику.


На фоні цієї демагогії та виправдовувань комуністи також проводили збір підписів на пам’ятник кату українського та інших народів Сталіну.

УНП розцінює брехливу компанію КПУ щодо позитивного оцінювання діяльності Сталіна і, відповідно, комуністичного тоталітаризму загрозою для незалежності України, демократії, прав і свобод громадян. Це рівнозначно виправдовуванню злочинів Гітлера і фашистського тоталітаризму.

Виникає питання: комуністичні союзники закликають Президента створити новий сталінський режим для знищення невдоволених пенсіонерів як ворогів народу?


Чернігівська обласна організація УНП категорично протестує проти будь-якої агітації та пропаганди - вихваляння одного з найбільших кривавих диктаторів світу у XX столітті Сталіна і розцінює це як пропаганду фашизму.
Геть комуно-фашизм!

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (1)
avatar
1
КОММУНЯКУ НА СТАЛИНСКУЮ ГИЛЯКУ. МАРАЗМАТИКИ СТАРЫЕ.
avatar