реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чечетов не бачить в списках опозиції ідейних борців

"Диригент" парламентської більшості Михайло Чечетов зазначив, що список Об'єднаної опозиції говорить про те, що керівники цієї політсили не бачать в майбутньому парламенті ні польових командирів майдану, ні тих, хто боровся за незалежність країни, ні активних депутатів, ні своїх ідейних борців.

«Замість них набрали людей без ідеології. Половина з них, якщо пройдуть, вийдуть з фракції, утворюють якісь свої нові, і так далі. Це будуть перші «тушки» в майбутньому парламенті », - вважає нардеп.

В цілому він переконаний, що політики, які представляють опозицію, вже не раз відмовлялися від своїх політпрінціпов, обманювали країну, а також український народ, в тому числі і тих, хто стояв на Майдані

"Якщо подивитися на сьогоднішній список так званої Об'єднаної опозиції, то багато хто з нього свого часу вже йшли в парламент під прапором «Нашої України». Тепер же вони бачать, що під цим прапором у парламент не пройдуть, зраджують свої політубежденія, і намагаються зробити це вже під прапором «Батьківщини». Тобто, мова йде про справжнісіньких «тушки» - політиків, які приходять в парламент під прапором однієї партії, а потім переходять в інші політсили. Крім того, «тушки» навіть очолюють список так званої Об'єднаної опозиції" , - заявив пан Чечетов.

Він пояснив, що має на увазі лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка, який «у свій час створив партію, але зараз, зрозумівши, що до парламенту не проходить, як би тимчасово призупинив у ній членство, щоб потім, напевно, його реанімувати» .



Теги:тушки, опозиція, Чечетов


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Ну хай з перегріву, чи перепою ЧЕчоткин видає вигадане за дійсне, ну а ви чого продалися РИГам і ллєте воду на їх мельницю !

Як набридло, на тих виборах агітували проти всіх, як сказав ваш фюрер псіх, і зараз знову взялися за старе...

Чому не об"єдналися разом для перемоги, з ким йдете на вибори, з Ющом, який зрадив вимоги майдану, хто вас веде - " мальчиш плохиш", що свого часу зрадив Чорновола.

Ганьба розкольникам ! Прозріння і оцінка людей прийде після виборів... СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !
avatar
2
Крайнім завжди доводиться бачити дійсність у викривленому вигляді.
avatar
3
Соломаха ! А чому нема мого коментаря , який я поставив першим.
У ВАС ЩО - ТЕЖ ЦЕНЗУРА ?

ПОСТАВТЕ МІЙ КОМЕНТАР ЩОДО ТЕМИ, ПОДАНИЙ РАНІШЕ І ХАЙ НАС РОЗСУДЯТЬ ЛЮДИ...

СОЛОМАХА ! Я тебе давно знаю, як і ти мене - не наражайся на неприємності, адже не забувай , що ще є безліч ресурсів, а будеш банить мої коментарі, то напишу їх фарбою на дверях вашого штабу і на тротуарі біля твого дому.
avatar