реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Буревій пронісся Чернігівщиною (фоторепортаж)

Вчорашній буревій наробив чимало шкоди на Чернігівщині.

Він пронісся Черніговом, центральними та північними районами області. Погуляв і в гетьманській столиці, де вчора проходило козацьке свято.

Доки прийдуть на роботу працівники МНС, доки отримають повідомлення з районів, доки електрики повиходять на зміну, доки українці навчаться працювать... показуємо вам наслідки буревію в Корюківці завдяки нашому постійному авторові Андрію Навродському, що веде районне радіомовлення і сайт "Альянс - 3000".








Теги:буревій, мнс, Корюківка


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Наслідки буревію в Корюківці ( весь фото-репортаж) : http://alians3000.at.ua/dir/9
avatar
2
Не забув Перун і про чарівний куточок України, що зветься Новгород-Сіверщиною. Особливо він дав волю молодецькій силі нестаріючого організму вздовж Десни. Впродовж кілометрів 10-15 примусив людей похвилюватися, на мить замовкнути у своїх апартаментах, притихнути під ковдрами і тихенько молитися, хто зовсім не забув, хто він є. І дерева теж падали, і верби розліталися від ударів блискавиці, і гілки чіплялися на провислі, немов соплі під носом електродроти. Ну а дахи- то взагалі цікава річ. Вони літали немов повітряні апарати часів початку авіації у 18-19 сторіччі. Тепер потрібен шифер та здоровий глузд електробаронам, які б вже мали потребу навести лад з дроттям. Тепер кажуть, що найбільше влада заохочує поспилювати всі високі дерева. У всякому разі у Новгороді цим вже займаються пару років. Кажуть на всяк випадок!
avatar
3
Головне, що хата Домоцького витримала. Бо ж своїми руками роблена!
avatar