реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Брудні гроші за інформаційне кілерство

С. Лещенко на Каналі24 знову розпинався що усі проблеми від П. Порошенка і який він був "корупціонер". І так - кожен його вихід у ефір.

Так само я помітив, що його системно запрошують на "Право на владу" на каналі 1+1 і "Свободу слова" на ICTV, де йому також відведена роль "кілера" проти Порошенка - про щоб не йшла мова, у якийсь момент там підключають Лещенка і він починає тулити туди Порошенка і звинувачувати в усіх гріхах.

І замітьте - ніколи від нього не чули ні слова про корупціїю на Укрзалізниці - як "пороблено"! Хоч майже кожного тижня маємо інформацію у пресі про розкриття чергових корупційних оборудок там. Щойно опублікували дані про його зарплату в Укрзалізниці. За що йому платать такі гроші, якщо він ні рилом, ні вухом у тих справах не петрає? І корупції там не бачить?

Думаю, що це є брудні гроші від влади Лещенку за його політичне кілерство проти Порошенка - такий собі розрахунок за послуги з державного бюджету! Правда ж , прикольну комбінацію хлопці придумали за народні гроші? 330 тис у місяць - і цілком легально.

Тільки Укразалізниця чомусь все більш збиткова...

Сергій КОТ



Теги:Корупція, Сергій Лещенко, Укрзалізниця, Сергій Кот


Читайте також



Коментарі (0)
avatar