реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Братство" Корчинського подарувало "регіонала" окружній комісії

Окружна виборча комісія №206 таки отримала голову. На своєму другому засіданні він прийняв присягу. За квотою партії “Братство” головою комісії став Євген Артеменко, який замінив Владислава Полянського, який був призначений головою за результатами жеребкування ЦВК.

Найцікавіше, що Євген Артеменко є депутатом Деснянської районної в Чернігові ради від Партії регіонів.

Про це повідомив довготерміновий спостерігач ЧОЦ «Ініціатива»

Секретарем ОВК №206 стала Наталія Ємельянова , що представляє партію “Русь єдина”(також замінила свою колегу по партії).

Комісія розташовуватиметься у приміщенні чернігівсько районної ради. Члени ОВК під час засідання розподілили свої обов’язки , а також затвердили кандидатури 10 чоловік , які мають укласти договори і обслуговуватимуть комісію (водій, юрист, бухгалтери, сисадмін, тощо).

Голова Євген Артеменко зазаначив, що ОВК №206 увійшла до числа тих, що вже розпочали свою роботу. В Україні таких комісій лише 50%.

Наступне засідання має відбутися 4 вересня.

Нагадаємо, що 206 виборчий округ включає частина Новозаводського району міста Чернігова (виборчі дільниці № 741061 – 741085, 741087 – 741095, 741100 – 741108), Ріпкинський, Чернігівський райони.

Адреса ОВК вул.Шевченка, 48, м.Чернігів, 14027 (приміщення Чернігівської райдержадміністрації)
ПіК



Теги:Братство, округ 206, пр, корчинський, махінації


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Це є цинічний і зухвалий спосіб дерибан ч. 10 ст. 27 закону про вибори, яким визначено, що голова, заступник голови та секретар окружної виборчої комісії ПОВИНЕННІ бути представниками різних партій.
Авжеж! Плювали вони на ВАС...
Отже, живемо і далі по-понятіям!
avatar
2
Провокатор -- він завжди провокатор: Корчинський зі студентства був провокатором. Людина, що фарбує вуса, не може бути нормальною...
avatar