реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Бойові дії на території Росії тривають

Наразі інформації небагато, але підрозділи з російськими назвами, що воюють у складі ЗСУ, продовжують уже третю добу бої на території Білгородської та Курської областей РФ.

На ранок сьогодні ракетна небезпека оголошена в 5 областях Росії. Їх фюрер Путін оголосив про напад 300 бойовиків, а браві російські коментатори відзвітували про знищення 100 українських диверсантів ще на кордоні, що є просто брехнею. Щоправда, один танк був таки підбитий при переході кордону, але і російський БТР також був знищений у перший день спецпоперації, як і прикордонний пункт РФ.

Першого ж дня російські добровольці закріпилися на околиці Білгорода і закликали мешканців Білгорода Курська евакуюватися, оскільки будуть удари по військових об'єктах у цих містах. Нагадаємо, що саме з Білгорода постійно обстрілюють многостраждальний Харків.

Наразі мало інформації про дії спецпідрозділів (РДК, "Свобода России", "Сибирский батальйон"), але сам факт їх боїв міняє картину світу у сприйнятті росіян, а для нас головне, що воєнні дії ведуть на території ворога. До речі, український дрон вдарив по будинку адміністрації Білгорода і по будинку ФСБ.

Схоже, вибори Путіна, як мінімум, у двох областях РФ будуть зірвані.



Теги:Курськ, Білгород, Сибірський батальйон, харків, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar