реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Харків/Білгород, Або ми - або нас

Щось мені підказує, що з Харкова русня в найближчі дні вирішила зробити другий Маріуполь.

Я від початку повномасштабної війни говорила і зараз кажу, що абсолютно необхідно, щоб Україна знищила пускові установки в Білгороді, з яких Російська Федерація обстрілює Харків.Також необхідно, щоб Україна знищувала і російські літаки безпосередньо над російською територією, з яких Росія обстрілює Україну.

Абсолютно необхідно, щоб Україна отримала, по-перше, недвозначну підтримку таких ударів від своїх партнерів, а по-друге, щоб були надані кошти для таких ударів.

Багато хто пише про це з самого початку повномасштабного вторгнення, порівнюючи Україну з людиною із зав'язаними за спиною руками, якій пропонується відбиватися від хулігана, який напав на неї.

Удари по території Росії — це необхідність для України. Дивно в принципі чекати, що конфігурація війни, де ставку було зроблено лише на посилення протиповітряної оборони України, залишиться на колишньому рівні при тому, що Росія продовжує нарощувати кількість дронів та дальнебійних снарядів і все частіше та частіше завдавати ударів, по Україні.

Як тільки в України з'являться кошти та можливості знищити пускові установки та літаки в Росії, безперечно, це буде зроблено, і жодні ядерні загрози українців не залякають.

Так що коли удару по пускових установках все-таки буде завдано, це навряд чи викличе великий міжнародний шум. Втім, кілька тижнів ударів по Бєлгороду, і ООН перестане висловлювати стурбованість та закликати "обидві сторони" до обережності.

Україна має повне право бити по Білгороду, інакше Білгоород знище Харьків!

Світлана КОНЕЦ



Теги:російсько - українська війна, Світлана Конец, харків, Білгород


Читайте також



Коментарі (0)
avatar