реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Без посередників — для шкіл та лікарень

Чернігівський район – для Чернігова

У Чернігівській міській раді відбулася перша зустріч керівництва міста та Чернігівського району з питань налагодження співпраці щодо постачання продукції сільгосппідприємств у навчальні та медичні заклади обласного центру.

За словами міського голови Олександра Соколова, на сьогодні особливо актуальною є підтримка місцевих товаровиробників. Так само чернігівські лікарні, школи і дитсадки зацікавлені отримувати якісну сільськогосподарську продукцію за цінами виробників без будь-яких посередників.

"Нам необхідно перейти у конкретну площину взаємодії та взаємодопомоги", - наголосив керівник обласного центру Чернігівщини.

Голова Чернігівської райдержадміністрації Микола Кудрик підкреслив, що сільгоспвиробники району зацікавлені постачати не тільки вирощені овочі та фрукти, а й насіннєвий матеріал, саджанці дерев і кущів. Він запропонував підписати Меморандум про співпрацю між Чернігівською міською радою та Чернігівським районом.

"Під гаслом "Чернігівський район – для Чернігова" має відбуватися наша співпраця", - сказав голова Чернігівської РДА, додавши, що відносини повинні бути взаємовигідними на економічному рівні.

Керівники сільськогосподарських підприємств Чернігівського району позитивно оцінили ініціативу і заявили про готовність постачати сільгосппродукцію у різні заклади Чернігова, а також налагодити взаємодію з місцевими підприємствами, брати активну участь у сільськогосподарських ярмарках.

За підсумками зустрічі вирішено створити робочу групу, представники якої працюватимуть над Меморандумом. Представники міста та району погодилися, що опрацьовуватимуть документ не заради документу, а Меморандум, який можна буде реально виконувати.

Ірина Синельник




Теги:Харчування, Чернігівська міськрада, Олександр Соколов, Чернігівський район, Ірина Синельник


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
До чого тут меморандуми, якщо просто можна приїхати в Чернігів і торгувати? нащо напускати туман?
avatar