реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів чистий!

Чернігів тримає марку одного з кращих міст країни за благоустроєм. Наш обласний центр вдруге поспіль зайняв друге місце у Всеукраїнському конкурсі "Населений пункт кращого благоустрою та підтримки громадського порядку – 2009". Про це повідомив міський голова Олександр Соколов.

За його словами, обласний центр Чернігівщини визнано одним з кращих у другій категорії міст (з населенням від 150 до 500 тис. жителів) разом із Севастополем та Маріуполем. Перше місце цього року взагалі не визначалося, а третіми стали Чернівці, Полтава і Вінниця.

Диплом Кабінету Міністрів України представникам Чернігова було вручено у Донецьку під час проведення Всеукраїнської наради з благоустрою.

За словами О.Соколова, стабільні призові місця у всеукраїнському конкурсі з благоустрою – це оцінка діяльності багатьох міських служб та ставлення чернігівців до свого рідного міста.

"Це успіх усієї територіальної громади і кожного чернігівця. Надалі ми також маємо докладати усіх зусиль, аби Чернігів був кращим, зручнішим і в ньому хотілося жити", - сказав міський голова.

О.Соколов висловив упевненість, що і в майбутньому Чернігів зможе тримати лідерські позиції з благоустрою та озеленення, за умови реально визначених планів та підтримки мешканцями міста їхньої реалізації.

Як уточнили в управлінні житлово-комунального господарства міської ради, конкурс "Населений пункт кращого благоустрою та підтримки громадського порядку" проводиться з 2003 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України. У Міністерстві ЖКГ України оцінюють кожного учасника за низкою критеріїв, у тому числі – стан інженерних мереж, рівень фінансування благоустрою та озеленення населених пунктів, збереження історико-культурної спадщини, санітарний стан, кількість правопорушень, стан вулично-дорожньої мережі щодо концентрації ДТП та інші.

За підсумками 2007 року Чернігів у конкурсі "Населений пункт кращого благоустрою та підтримки громадського порядку" відзначений дипломом ІІІ ступеню, за підсумками 2008 року – дипломом ІІ ступеню.

Ірина Синельник, радник міського голови




Теги:Олександр Соколов, Ірина Синельник, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar