реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Бестселер Ліни КОСТЕНКО та Оксани ЗАБУЖКО в КМЦ «Інтермеццо»

Останнім часом доброю традицією літературного процесу стає видання наприкінці року знакових книг, які в подальшому очолюють різноманітні книжкові рейтинги.
«Музей покинутих секретів» (вид. «Факт», 832 стор, Київ ) Оксани Забужко, презентований у грудні 2009 року, був визнаний «Книгою року -2010» за версією журналу «Кореспондент».
Не треба бути провидцем, щоби передбачити таку ж саму долю і для нещодавно представленого роману Ліни КОСТЕНКО «Записки українського самашедшого» (вид. «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», 416 стор, Київ). Іван Малкович, видавець, який перший ознайомився з романом, не стримує емоцій: «Я сподівався на подію, а стався вибух!».
Іван Дзюба, академік, громадський діяч, перший читач першої верстки «Записок…»: «Насичений глибокими і часто гіркими роздумами про приниження людського в сучасному світі та про історичну долю України, роман допоможе українцям зрозуміти самих себе».
КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів, вул. Шевченка, 9) підготував святковий подарунок шанувальникам сучасної української прози. Бестселери року, що минає і року наступного, придбані в комплекті, пропонуються зі знижкою 20%. Приймаються замовлення за телефонами (0462) 973-628, 973-629 та електронною поштою: [email protected].

Вартість книг: «Музей покинутих секретів» - 89,00 грн
«Записки українського самашедшого» - 69,00 грн
Комплект зі знижкою – 126,00 грн
Вартість пересилки не врахована







Теги:Інтермеццо, Оксана Забужко, Ліна Костенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar