реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Популярні книги від "Інтермеццо"

Читання - - це той процес, який непідвладний сезонам року. Тож завітайте у Чернігові на вул.Шевченка,9 до культурно-мистецького центру "Інтермеццо" -- там є що вибрати з новинок на всі смаки!

Оксана Забужко. «Музей покинутих секретів». Роман.
Цей твір популярна українська письменниця писала багато років. Літературна критика вже назвала його шедевром. Роман цей – справжня сага, яка змальовує історію життя трьох поколінь. Події відбуваються у проміжку 1940 – 2004 років. Драматичні події, кохання і смерть – твір вартий того, щоб прикрасити будь-яку бібліотеку.
832 стор.
Ціна 84 грн.
* * *
Андрій Кудін. «Як вижити у в’язниці».
У сучасній Україні немає ГУЛАГів, але ти можеш опинитися за гратами через те, що, приміром, комусь не сподобався… Як поводитися в СІЗО, камері попереднього ув’язнення, як залишатися там Людиною і вийти звідти Людиною? Про це – посібник сучасного автора.
208 стор.
Ціна 25 грн.
* * *

Олександр Скрипник. «Український слід у розвідці».
Герої художньо-документальних нарисів – люди незвичайної долі й унікальної професії. Вони – розвідники. Камергер польського короля, генерал французької армії, рятівники Відня від турецької облоги і Кракова від зруйнування гітлерівцями, прототипи головних дійових осіб у кінофільмах «Щит і меч», «Майор Вихор», «Салют, Маріє!» -- всі вони залишили свій вагомий слід у розвідці.
319 стор.
Ціна 42 грн.
* * *
Богдан Сушинський. «Князі та полководці Стародавньої України».
В цьому унікальному виданні подаються історико-літературні есе про відомих, маловідомих або й зовсім невідомих загалу військових та громадсько-політичних діячів Стародавньої України. Вміщено розповіді про Нестола Літописця і Свенельда, Рогнеду Гориславу іАнну Київську, Путяту і Святошу, Єлизавету Норвезьку і Ярославну – про 57 непересічних особистостей розповідає книга автора-академіка.
512 стор.
Ціна 44 грн.
* * *
Тарас Чухліб. «Козацьке коріння Миколи Гоголя».
Автор простежує козацький родовід знаменитого письменника. Крім того, у низі розкрито маловідомі факти і події з життя видатного митця слова у Санки-Петербузі та Москві, досліджено історію козацького містечка Сорочинці, хутора Яновщина і села Диканька поблизу Миргорода.
271 стор.
Ціна 56 грн.
* * *
Анатолій Горовий. «Перший іконописець Київської Русі – Аліпій».
Віддаючи належне таким геніям, як Андрій Рубльов чи Феофан Грек, ми не маємо морального права забувати й про знаменитого першого іконописця, маляра русича Аліпія, без якого б не виник цілий пласт української культури – на такій позиції стоїть автор цікавого видання.
140 стор.
Ціна 42 грн.
* * *
Віктор Вечерський. «Гетьманські столиці України».
Книжка присвячена малодослідженому феномену української історії та культури – тим містам, які виконували столичні функції протягом існування української держави у формі Гетьманщини з 1654 до 1782 р. Розповідь автора дозволить спростувати чимало усталених стереотипів.
320 стор.
Ціна 58 грн.
* * *

Катерина Липа. «Під захистом мурів».
Що таке оборонна архітектура? Це – дзеркало життя мільйонів людей протягом століть. Фортифікаційні споруди – справжній літопис, який містить чимало дивовижних історій тим, хто захоче його прочитати.
184 стор.
Ціна 42 грн.
* * *
Оксана Крижанівська. «Таємні організації: масонський рух в Україні».
Автор висвітлює сутність та форми масонського руху в Україні від появи у XVIII ст. перших його лож до сьогодення.
200 стор.
Ціна 55 грн.
* * *
Юрій Глушко. «Омріяна країна дітей Одина»
Книга містить історію заселення теренів України готами у II-IV ст.н.е. Готи розчинились в місцевому скіфсько-сарматському населенні, яке пізніше дало поштовх до формування культури ранніх слов’ян.
208 стор.
Ціна 42 грн.
* * *
Богдан Сушинський. «Козацькі вожді України». У 2-х томах.
Характерною ознакою видання рецензенти називають те, що воно відходить від традиційних оцінок багатьох українських полководців. Видання стане чудовим посібником для всіх, хто цікавиться патріотичним вихованням воїнів Української армії.
1-й том – 592 стор.
Ціна 1-го тому 44 грн.
* * *
Богдан Сушинський. «Козацька Україна: Хмельниччина»
Книга містить глибоке аналітичне осмислення великої кулькості документальних джерел .свідчень хроністів, очевидців та літописців. Це – перша книга із задуманої автором багатотомної історії України з циклу «Козацька Україна».
560 стор
Ціна 44 грн.
* * *
Володимир Коскін. «Містифікатор». Роман.
У кримінального «авторитета» вистачає клопотів навіть на пенсії. Але чомусь у його «імперії» стає неспокійно. Підгрунтям для твору стали недавні сторінки нашої історії..
328 стор.
Ціна 25 грн.
* * *
Володимир Лис. «І прибуде суддя». Роман.
До польського містечка Стара Вишня прибуває молодий випускник юридичного факультету. Він прагне стати справедливим суддею, якого тут давно чекають. Але чомусь саме з його прибуттям у містечку виникає ціла низка загадкових самогубств та смертей… Хто чи що за цим усім стоїть? Відповіді майстерно зашифровані у романі, який не дасть нудьгувати.
282 стор.
Ціна 18 грн.
* * *
Моріс Метерлінк. «П’єси»
До видання вибраних драматичних творів класика світової літератури, лауреата Нобелівської премії увійшли його знакові п’єси «Сліпі», «Пегас і Мелісанда», «Аріадна та Синя Борода», феєрія «Блакитний птах».
248 стор.
Ціна 44 грн.
=============================




Теги:Інтермеццо, Оксана Забужко, Моріс МЕТЕРЛІНК, популярні кнги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar