реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Бензопилою закатували людину

Події, які нещодавно сталися біля села Кошелівка Ніжинського району, здивували навіть досвідчених оперативників. Голлівудські фільми жахів просто відпочивають. Наскільки повинна бути схибленою психіка у людини, щоб вчинити таке. Все розпочалося на заправній станції неподалік вищезазначеного села. Двоє мешканців Кошелівки 29-річний Сергій та 26-річний Микола (всі імена змінено) відпочивали в забігайлівці біля заправки.
Пізніше до них приєдналася їх знайома. Звісно, парубки добряче хильнули оковитої, куди ж без неї, рідненької. Через деякий час до бару зайшов Іван з Ніжина. Він приїхав туди на таксі.

Сергій одразу звернув увагу на Івана, йому чомусь дуже не сподобалась його поведінка, а простіше кажучи, горілка почала «зносити дах». У хлопця напевне вже давно свербіли кулаки і він вирішив поконфліктувати з першим зустрічним. Слово за слово і парубки вже гамселилися на задньому дворику. Нападник виявився сильніше, тому добряче побив Івана. Свідки кажуть, що вони ніколи не були знайомі, а зчепилися через дівчину.

Микола, товариш Сергія, як міг розбороняв хлопців, але все було марно. Після бійки Сергій затяг побитого Івана до воза, на якому він приїхав, і повіз конякою до лісу. Микола також сів з ним. Приїхавши у ліс, Сергій почав ще з більшою жорстокістю бити Івана та вимагати гроші невідомо за що. Потім витяг з воза бензопилу, завів її і почав залякувати його, проводячи нею то по нозі, то по спині. Микола спробував зупинити товариша, але той повернув пилу до нього і сказав: «Зараз і тебе попишу». Той, злякавшись, дременув світ за очі від гріха подалі.

Познущавшись над хлопцем, Сергій не заспокоївся, завантажив його знову до воза і повіз до свого обійстя, де продовжив катувати, а коли той вже остаточно притих, відтягнув його до сусідського подвір'я, де і покинув, а сам пішов додому спати.

Проспавшись, напевно був шокований від побаченого, адже його будинок був увесь у крові. Спробував втекти, але його було затримано співробітниками міліції.

Проти ката слідчим відділом Ніжинського РВ УМВС була порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального Кодексу України. В ході огляду помешкання зловмисника було виявлено одяг потерпілого зі слідами крові та механічними пошкодженнями, а також документи. Наразі розслідування по справі триває.

Прес-служба УМВС України в Чернігівській області




Теги:кат, катування, Кримінал, закатували людину, Бензопила, вбивство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar