реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Батьківщина" знову привела "тушок"

Олександр та Андрій Табалови, обрані народними депутатами від Об’єднаної опозиції «Батьківщина», не увійшли до складу фракції «Батьківщина» через порушення присяги кандидата у народні депутати, підписаної ними 5 серпня цього року .

Згідно з присягою, кожен кандидат у народні депутати від «Батьківщини» «перед Господом Богом та народом України публічно присягнув дотримуватися перелічених зобов’язань». Зокрема, в тексті йшлося про те, що в разі принципової зміни політичної позиції врозріз із позицією Об’єднаної опозиції «Батьківщина» обраний депутат «вважає справою честі та зобов’язується скласти повноваження народного депутата України».

На підставі невходження Олександра та Андрія Табалових до складу фракції «Батьківщина» та на підставі підписаної ними присяги фракція одноголосно ухвалила рішення вимагати від них скласти мандати народних депутатів України
.



Теги:тушки, Батьківщина, опозиція


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Скільки падлюк відчуло полегшання і радість. Дочекалися... Всі вони сво..., н етільки я.
Що поробиш, але батьківщину не вибирають. ЇЇ або люблять, або ненавидять і виїзджать туди, деїм краще і безтурботніше. І тільки одиниці на магаються зробити її кращею. Саме останніх завжди найбільше цькують і зневажать потенційні зрадники... ві цій країні.
avatar
2
І ці одиниці, звичайно ж, в УНП. А чому ж тоді "лохторат" не любить "патріотів" і не голосує за них? Поясніть, будь-ласка.
avatar
3
Історія Ніжинського районного центру дитячої творчості та юнацтва cdtu.hourb.com
avatar
4
http://cdtu.hourb.com/
avatar