реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

"Бандерівська западенка" -- модна!

На Західній Україні - мода на горілку з приємною для вуха місцевих назвою "Бандерівська западенка".
Горілка з націоналістичною назвою розходиться "на ура" в магазинах і барах Галичини, а туристи купують її як сувенір. Етикетка - у червоно-чорних кольорах прапора УПА.

"Незважаючи на ціну (коштує 50 грн), пляшки розходяться краще, ніж інший алкоголь. "Особливо після того, як розпочалася ця катавасія зі званням Бандери, - розповіла продавець одного з львівських магазинів. - Не раз російськомовні туристи брали".

Перед випуском бандерівської "біленької" івано-франківська фірма запитала дозволу у внука Бандери, щоб не було проблем з авторськими правами, і пообіцяла в обмін відремонтувати родове гніздо лідера ОУН в Старому Угринові на Івано-Франківщині, пише "Сегодня".

Власників марки, за їхнім зізнанням, надихнув успіх "Путінки" в Росії.

Правда, деякі ветерани ОУН-УПА не схвалюють появу "бандерівської" горілки. В УПА спиртне було заборонено. І сам Бандера не випивав, так що це блюзнірство, - обурюються вони.Відголос




Теги:Бандера, ОУН, горілка, Путінка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Молодці хлопці, то супер! Кожен такий захід на побутовому, навіть інколи на вузькому чи примітивному рівні підсилює дратійливість нашого супротивника-адже ми попадаємо в серце! Натомість- піднімає настрій, розправляє плечі і , якщо хочете, додає духу пересічному українцеві на великому просторі від Карпат і до Кубані, нагадуючи у такий спосіб про наше місце на європейських теренах, наш дух, нашу гордість і нашу силу!!!Слава Україні!!!
avatar