реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Азаров живе у віртуальному світі" -- Сергій Аверченко

На засіданні ради асоціації роботодавців "Сіверщина" народний депутат від партії "УДАР" Сергій Аверченко заявив, що прем'єр-міністр Азаров живе у якомусь віртуальному світі.

"Коли на з'їзді Федерації роботодавців, де в залі сидять зовсім не опозиціонери, Микола Янович питає чи правда, що в цьому році стало жити легше, ніж у минулому, а зал дружно кричить "НЕТ!" прямо в обличчя прем'єр-міністру, то це означає крах урядової політики", -- сказав Сергій Аверченко.

Власне, із залу лунали й інші вигуки -- "Клоун!", ""Дебіл", про що розповіли інші учасники засідання.

Фракція партії «УДАР» голосувала проти кандидатури Миколи Азарова на посаду прем’єр-міністра.

Це рішення фракції було ухвалити нескладно, оскільки протягом останніх років всі українці спостерігали постійне «покращення» життя, яке насправді стосується тільки тих людей, що знаходяться при владі, сказав лідер «УДАРу» Віталій Кличко з парламентської трибуни. Політик наголосив, що за минулі роки кабмін Азарова продемонстрував, що він є урядом не країни, а кланів, під які пишеться бюджет, ухвалюються закони і проводяться тендери.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Сіверщина, роботодавці, Азаров, удар, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Вже є інформація, що пять членів фракції "Удар" перешли у фракцію ПР. Аверченко також з ними?
avatar
2
Дякуйте Богу, що Азаров не допустив такого падіння ВВП (-16%) і гривні(-40%), які допустила Юлька!
avatar
3
Якого біса видавати ці газети, якщо не друкувати коментарі читачів, що мають трохі інші погляди на навколишнє? Мій попередній коментар, що містив нецензурну лексику чи була образ на адресу авторів матеріалів? Якщо Аверченко вам заплатив, щоб пропіарили, то взагалі уберіть можливість коментувати!!!! А корманної преси алігархів в державі і так предостатньо!
avatar