реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 9 грудня

Незвичним став цей номер газети "Сіверщина", виданий до її 18-річчя: вся перша сторінка -- біла. Редакція пояснює: біле -- колір чистоти і газета чиста перед совістю та Україною. Але надалі стоїть питання про вихід газети, оскільки ні пошта, ні партії, ні підприємці не підтримують єдину українську патріотичну газету, незалежну від влади і олігархів.

Також у номері продовження розповіді редактора Василя Чепурного про перебування у США, інтерв"ю про несподіваний успіх "Свободи" на Чернігівщині, репортаж Петра Антоненка про майдан з вилами. А село Євминка Козелецького району також виходить на майдан -- щоправда, поки що свій, сільський -- люди відстоюють свого голову, якого хоче зняти районна влада.

Борис Домоцький з Новгорода-Сіверського аналізує проблему "кучмівської" залізниці, а ще "Сіверщина" розповідає про несподівану відставку завідуючого Коропським райвідділом освіти Василя Кирилюка.

Сторінка "Автонавігатор" плорадить вам чи мити автомобіль узимку, як поводитися з працівниками ДАІ при нових правилах. Проблему відсутності підручників у школах аналізує журналістка Вікторія Гаврик. А Інесса Фтомова пройшлася по підручнику біології для 9 класу, який на здорову голову читати не можна... Віктор Баранов з Парафіївки відгукується на публікацію про нобелівських лауреатів:" Українці не отримають Нобелівської премії".

"Сіверщина" інформує про створення об"єднання підприємців з такою ж назвою "Сіверщина" і подає сигнал SOS про своє становище. Чи вийде наступний номер "Сіверщини" -- залежить від передплатників і всіх, хто може (але ж чи захоче?) підтримати газету.




Теги:Сіверщина, Євминка, ДАІ, Підручники, Чепурний, П.Антоненко, нобелівські лауреати, підприємці


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вася, спочатку треба свідомо не надрукувати матеріал про Прилуки-особливі(http://siver.com.ua/news/priluki_moderni_proekti_na_tli_gostrogo_politichnogo_protistojannja/2010-11-30-6428), а потім гучно волати "про несподіваний успіх"?
Який він несподіваний?

Це - закономірний і логічний наслідок переходу частини протестного електорату від підтоптаних прогресивно-соціалістичних уподобань до гучних соціал-націоналістичних.

І добре замислитись не "про успіх", а про майбутнє: про те чому прилучани, які ще вчора дружно голосували за прогресивну соціалістку Вітренко, сьогодні - за соціал-націоналіста Тягнибока, а післязавтра не виключено голосуватимуть за "авторитета", на якого вкаже іноземний маценат.

avatar