реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 18 листопада

Чернігівський тижневик "Сіверщина", передплата на який зараз активно йде у всіх відділеннях зв"язку, цього четверга розповість не тільки новини краю, але й проаналізує їх. Як, скажімо, підпал майна у селі Колісники Ніжинського району -- кореспондент Сергій Кордик пов"язує його не тільки з опозиційною діяльністю потерпілих, що представляють партію "Батьківщина".

Головний редактор "Сіверщини" Василь Чепурний щойно повернувся з тритижневого відрядження до США, де він перебував на запрошення уряду США саме як редактор незалежного видання -- кілька фотографій та короткий текст анонсують його наступні розповіді про поїздку у Вашингтон, Нью-Йорк та штати Теннесі і Орегон.

Подорожчання проїзду маршруток в Чернігові -- у центрі уваги газети. "40 відсотків йогуртів -- шкідливі" -- попереджує газета "Сіверщина".

А оглядач Петро Антоненко порушує тему -- церква і мова. Він же аналізує нобелівських лауреатів та перспективи України в цьому привабливому процесі отримання найвищого світового визнання.
Гість номера -- газета "Біла хата", а тому в "Сіверщині" цього разу ви зможете прочитати поради як вибрати покриття на підлогу, як доглядати взуття зі шкіри та дізнатися умови конкурсу для читачів.
Щемливою замальовкою "Нічний телефонний дзвінок" Валерія Сенчука завершується це число газети, у якій ще, окрім згаданих, багато цікавих публікацій.

На фото Василя Чепурного -- лімузин у Нью-Йорку




Теги:Кордик, підприємці, мітинг, Чепурний, маршрутки, америка, Сіверщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar