реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 16 серпня

Війну білбордів аналізує газета "Сіверщина" -- незважаючи на відсутність реєстрації, кандидати на наші голови , тобто голоси, уже п'ялилися на рекламних площинах. До речі, всі чиновники, усі депутати бували, і не один раз, по закордонах -- і там нема отакої вакханалії білбордів, сіті-лайтів та інших їхніх же, західних, винаходів. Щоб не порушувати комфорт громадян, щоб не відволікати водіїв від дороги...
Також "Сіверщина" публікає принципову статтю лікаря- гематолога Івана Осадціва про міф обов'зково платної медицини. Професіонал з 33-річним стажем стверджує: тільки дві країни Європи мають платну медицину й то вона не така, як у нас.

Газета "Сіверщина" публікує цікаве дослідження про розігрування російськими спецслужбами "єврейської карти" проти України. Провідником є міністр освіти Д.Табачник, який попри свою освіту історика брехливо твердить про генерала УПА Романа Шухевича...

Конфліктну ситуацію щодо хати кобзаря Корнієвського аналізує Валерій Магула. Її краще зруйнувати, ніж робити музей... Про музу "Укертансгазу" з Чернігівщини розповідає Вікторія Гаврик.

"Останній похід комуніста" -- так зветься колонка редактора про висування колишнього першого секретаря обкому компартії Петра Шаповала кандидатом у депутати по 207 округу. На думку автора, він попсує карти владі.

Чубатий переможець лондонської Олімпіади Олександр Усик, виявляється, має дачу в одному з сіл Коропського району -- про це також йдеться в цьому номері "Сіверщини".

Передплачуйте, попри те, що вас змушують передплачувати інші видання -- "Сіверщина" не зраджує принципи українства! Будьмо!



Теги:білборди, безкоштовна медицина, Іван Осадців, єврейська карта, округ № 208


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Ну й чому б опозиції не проплатити декілька таких біг-бордів по Чернігову?
avatar
2
КОТоманія є свідченням, що вже незабаром в Україні об"явиться новий КОТовський ! І почне він з Одєсси-мами грабувати награбоване і роздавати людям. Народ вже до цього дозрєл, гаспада харошіє.
avatar
3
Журналисты нашли бабушку - «хозяйку» кота с билборда
У бабушки, которая "переписала хату" - шесть внуков, и семь правнуков.
Журналистам удалось пообщаться с бабушкой с прогремевшего на всю страну билборда «с котом».
Как выяснила «Комсомольская правда в Украине», Анна Ивановна Третьякова родилась и всю жизнь прожила в Архангельской области РФ на границе с Карелией.
В этом уголке российской глубинки нет не то что интернета, но и мобильной связи, отмечает издание.
О том, что она стала звездой украинской политики, Анна Ивановна с удивлением узнала от журналистов.
Фото было сделано два года назад и впервые появилось на российском сайте о путешествиях. Кота дорисовали уже украинские мастера фотошопа.
К слову, у Анны Ивановны - четверо детей, шесть внуков, и семь правнуков. В общем, несмотря ни на какие политические взгляды, коту бы явно ничего не перепало, отмечает «Комсомолка». lol
avatar