реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Америку завалило снігом

Три американських штати оголосили надзвичайний стан. Снігопади, які ще вчора обрушилися на Америку, наробили чимало лиха, рятувальники досі не можуть впоратися з наслідками негоди. Станом на полудень сьогоднішнього дня 2,5 мільйона все ще мерзли і мирилися з незручностями через відсутність електроенергії.

Як повідомляють американські ЗМІ, найбільше снігу випало в Массачусетсі - там Нацслужба погоди зафіксувала 54,8 см снігу. У штатах Нью-Йорк, Нью-Джерсі та Коннектикуті оголошено надзвичайний стан. Дісталося від стихії також штатам Пенсільванія, Нью-Йорк, Нью-Гемпшир, Род-Айленд, Нью-Джерсі, Меріленд і Західна Вірджинія.

Місцеві радіостанції постійно повідомляють все про нові і нові ДТП на автотрасах, на деяких з них вишикувалися багатокілометрові пробки. Ситуацію погіршує те, що з-за дерев не працюють багато світлофорів.

Багато авіарейсів з Нью-Йорка вже скасували. Як очікується, найближчим часом будуть закриті ще кілька напрямів. Порушено і залізничне сполучення - поїзди не можуть рухатися за розкладом через величезну кількість снігу на коліях.

На жаль, не обійшлося і без людських жертв. На даний момент підтверджена загибель трьох осіб. Першою жертвою негоди став 84-річний житель Спрінгфілда (Пенсільванія), якого вбило електрострумом, коли він доторкнувся до огорожі, що опинилася під напругою від повалених проводів. 20-річного жителя Массачусетса також убило струмом, а в Коннектікуті одна людина загинула на засніженій трасі.
КП



Теги:США, стихійне лихо, Надзвичайні ситуації


Читайте також



Коментарі (0)
avatar