реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ай-яй, у Ж. Тимошенко відібрали вареничну!

Дніпропетровськ, а за ним і Київ, обговорюють новину про жахливе переслідування опозиції: апеляційний суд Дніпропетровська ухвалив рішення щодо конфіскації приміщення кафе "Варенична", що належить Євгенії Тимошенко.

Про це заявив на прес-конференції заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, пише Українська правда -- вистачає тями у пастора виносити такі питання на широку публіку. Він нагадав, що приміщення придбано ще у 2000 році, а у 2012 той самий склад суду, вирішив, що підстав для конфіскації приміщення немає.

За словами Турчинова, Євгенія Тимошенко відстоюватиме свої права у європейських судових інстанціях. Во як! Ото утиски прав! Ото опозиція!

Пастор від опозиції також наголосив на черговій спробі тиску на родину екс-прем'єра з боку влади. "Це низько, враховуючи те, що у Євгенії Тимошенко немає такої бізнес імперії, як у сім'ї Януковича", - обурився він. Як відомо, у сім'ї Тимошенко було два заклади харчування у Дніпропетровську: кафе "Варенична" і кафе "Золота рибка". За які такі чесно зароблені трудові гривні, чи то пак доляри, молода дівчина придбала два заклади харчування, пастор- екс-глава СБУ чомусь не розповів.

Воістину, як кажуть брати наші менші, "у каво суп жидок, а в каво жемчуг мєлок"...

Експрес



Теги:Батьківщина, Женя Тимошенко, опозиція, Дніпропетровськ, Турчинов


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Це не проста варенична. Як повідомив Фонд держмайна України, 2001 року тодішня студентка Женя Тимошенко зуміла приватизувати будівлю державного науково-дослідного та конструкторського інституту чорної металургії з порушенням законів. Вже давно Фонд держмайна бореться з колишньою студенткою за повернення цієї будівлі у власність держави і, нарешті, добився свого.
avatar