реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

208 округ знову побачив фальшиву газету «Батьківщини»

Сьогодні в м. Мена, що входить до 208 виборчого округу, невідомі поширювали фальшиву газету «Голос Батьківщини». Зловмисники підробили видання Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».
В даній газеті, окрім інформації про Юлію Тимошенко та лідерів Об’єднаної опозиції, на 3-й сторінці містилася інформація про одного з кандидатів мажоритарників, що балотується по 208 округу і не має відношення до Об’єднаної опозиції.

На жаль, це не перша фальшива газета. Кілька тижнів тому на цьому ж окрузі була знайдена фальшива Всеукраїнська газета Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина». Тоді ж Чернігівська обласна організація ВО «Батьківщина» звернулася до міліції з проханням знайти винних та притягти їх до відповідальності. На жаль, відповіді поки що так і не отримано.

Чернігівський регіональний виборчий штаб Об’єднаної опозиції заявляє, що не має відношення до випуску цієї газети.

Можна зробити висновок, що Об’єднану опозицію намагаються втягнути в брудні політичні ігри, підробляючи друковані видання і використовуючи символіку Об’єднаної опозиції.

Як сказав керівник Чернігівського регіонального виборчого штабу ВО «Батьківщина» Олександр Кодола: «Закликаю всіх учасників виборчого процесу зберігати людську гідність і бути чесними перед собою і людьми. Не треба ховатися за чиїсь спини і символіку, а діяти від свого імені. Я впевнений, що і міліція і люди розберуться кому вигідно підробляти нашу газету і зроблять відповідні висновки».

По даному факту юристи Об’єднаної опозиції підготували заяву до міліції. Будемо сподіватися, що органи внутрішніх справ знайдуть зловмисників і притягнуть їх до відповідальності.

Сергій СЕМЕНЕНКО



Теги:мена, опозиція, округ 208, фальшиві газети


Читайте також



Коментарі (0)
avatar