реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

«Горілкарі» візьмуть трохи витрат на себе

Спеціальна комісія досліджує ситуацію довкола «Союзу».

Депутати Чернігівської міської ради створили спеціальну комісію з вивчення ситуації, що склалася навколо мережі магазинів «Союз», до неї увійшли представники всіх фракцій. Головою комісії призначений депутат Едуард Альохін, що пройшов до міської ради за списком соціалістів, перед цим він займав посаду начальника Чернігівської міліції. Комісія, зокрема, буде досліджувати питання законності передачі магазинів з комунальної власності у приватну і взагалі має вислухати й дослідити позиції всіх сторін, думки та документи.
На сьогодні було проведено декілька засідань, проте ще не було зроблено жодних висновків, адже мало зібрано інформації.
— Наша основна мета -- розібратися в ситуації, — пояснив «Сіверщині» Едуард Альохін, — магазини стоять напівпорожні, неврегульованим залишається питання з підприємцями-постачальниками — фірмами, де працюють жителі Чернігова. Вони зараз стоять на межі банкрутства у зв’язку з тим, що «Союз» не повертає їм боргів за надані товари. Ми хочемо ці всі питання врегулювати. Ми хочемо вивчити всі матеріали по актах передачі власності з одних рук до інших, а може, й до третіх, чи навіть четвертих. Основна мета - не допустити у майбутньому ситуації такої ситуації яка склалася нині. Ми зробимо висновки, а потім представимо свої висновки на сесії міської ради.
— Чи загрожує безробіття працівникам мережі магазинів «Союз»?
— Наскільки ми володіємо інформацією — ні. На мою особисту думку, цей вид бізнесу повинен залишатися прибутковим навіть у часи кризи. Люди постійно харчуються і купують продукти.






Коментарі (0)
avatar