реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Допоможемо українцям Чехії!

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» запрошує навчальні заклади України взяти участь у проекті «Рідне слово», ініціатором якого виступили викладачі української школи у Чехії, де навчаються діти українців-заробітчан. Мета проекту – допомогти шкільними підручниками та художньою літературою українським школам, дитячим садкам, українським організаціям за кордоном.
Сучасна влада в Україні створила нестерпні умови життя для українців, через які частина наших земляків змушена їхати на заробітки за кордон. Можновладцям немає ніякої справи до проблем пересічних українців, їх умов життя, можливості лікуватися, працювати, навчати своїх дітей. Сучасний український політикум, безсоромно зрадивши свої передвиборні обіцянки, спрямував усі зусилля заради досягнення однієї цілі – збереження за будь-якої ціни влади в країні та порятунок своїх статків і бізнесу, нехтуючи при цьому інтересами пересічних українців та інтересами нації.
Програмні засади Всеукраїнського об’єднання «Свобода» націлені на створення гідних умов для життя і роботи українців у себе на Батьківщині, розвитку національної культури та освіти, гідного самоутвердження української нації на рідній землі та за її межами. Саме тому, ВО «Свобода» звертається до колективів навчальних закладів України, їхніх батьків та учнів, з пропозицією підтримати проект «Рідне слово», допомогти шкільними підручниками українським громадам, що тимчасово перебувають поза Україною.
Ваша підтримка сприятиме збереженню національної ідентичності дітей українців за кордоном, вивченню та розвитку української мови тисячами українцями, які сьогодні вимушено працюють за межами нашої Батьківщини.
Підручники просимо надсилати до офісу Чернігівського обласного товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченко.
Адреса: м. Чернігів, вул. Воровського, 10, 14001
Тел. конт. 8 063 236 18 03
Детальніше про акцію можна ознайомитися також на сайті ВО «Свобода» www.svoboda.org.ua.
Заздалегідь дякуємо за розуміння і підтримку!
Слава Україні!

Всеукраїнське об’єднання «Свобода»






Коментарі (0)
avatar