реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наш земляк подав у відставку (оновлено)

Несподівано, без пояснення причин, заявив про свою відставку голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Віталій Шевченко. Відомий журналіст, автор фотоальбомів, ініціатор пам"ятного знаку на місці зустрічі гетьмана Івана Мазепи та короля Карла ХII біля Дігтярівки, поет, депутат минулих скликань Верховної Ради, зрештою, батько відомого Андрія Шевченка -- журналіста, наш земляк з Ічнянщини, Віталій Шевченко досить довго керував Національною радою.
Його заступник Ігор Курус також заявив про відставку, висловивши сподівання, що тепер можна "перезавантажити" Національну раду. Очевидно, потреба такого "перезавантаження" викликана наступними виборами.
До речі, на відміну від сина -- депутата від БЮТу, Шевченко-батько є членом Української народної партії.
Редакція "Сіверщини" отримала можливість поспілкуватися з Віталієм Шевченком з огляду на давню дружбу з нашою газетою.
-- Пане Віталію, що сталося?
-- Ви хіба не бачите, що за вікном?
-- Ну, за вікном -- весна...
-- Отож (сміється -- ред.) і краще я щось зроблю корисного для душі. Зрештою, я залишаюся рядовим членом Нацради. Сама ж вона за стільки років занадто незмінна, коли навколо все змінюється... А два члени Нацради досі працюють, хоча вже мали би бути змінені Верхвоною Радою у зв"язку із закінченням терміну їх повноважень -- це представники комуністів та Пінчука. Думаю, мій заступник саме потребу оцього перезвантаження і мав на увазі.
-- Що ж, тоді чекатимемо від Вас нових фотоальбомів про наш чернігово-сіверський край. До речі, Ви залишаєтеся членом УНП?
-- Звичайно. Партійну належність я не міняю.

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (0)
avatar