реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Погром на центральному ринку Чернігова.

Цієї ночі о пів на четверту ранку до чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що на ринку "Центральний" розпочато демонтаж «речової» частини, що належать товариствам ТОВ "КООПРИНОК" та ТОВ "Сервіс-центр".

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Чернігівського міськвідділу та УМВС області, а також наряди патрульної служби та РМОП "Беркут".

Територія всередині ринку була оточена співробітниками охоронного агентства, з яким керівництво ринку має договір на охоронні послуги.

Співробітники міліції втрутилися в ситуацію, припинили демонтажні роботи та провели слідчі дії з фіксації наслідків демонтажу.

Наразі торгівці, які мали робочі місця на демонтованій території ринку, звернулися до міліції з заявами щодо неправомірності проведених робіт. А саме, що все це робиться без їх відома, згоди та будь-якого попередження.

У діях осіб, які відали розпорядження про демонтаж, вбачаються цивільно-правові відносини.

Зараз адміністрація ринку "Центральний" намагається врегулювати питання щодо надання додаткових місць торгівлі громадянам, чиї торгові місця потрапили під «нічну реконструкцію».
За інф. УМВС в Чернігівській обл.






Коментарі (0)
avatar