реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Цушку однаково чим керувати

Про нового міністра економіки є два протилежні відгуки. "А яка у нього освіта? Вона взагалі у нього є?" - запитав один з депутатів. "Цушко був губернатором Одеської області, він прекрасний економіст", - охарактеризувала нового міністра Ганна Герман.

Освіта, як з'ясувалося, є. Цушко закінчив Ізмаїльський сільгосптехнікум, а потім - Одеський сільгоспінститут. Але найбільше він запам'ятався двома речами.

Перша - рейдерська атака на Генпрокуратуру. У травні 2007 року він дав наказ "Беркуту" штурмувати заслони Держслужби охорони, а потім наказав ДАІ не пускати в столицю підрозділи військ МВС.

Після цього був знятий з посади міністра і отримав кримінальну справу. Цього тижня справу було урочисто закрито.

Друга гучна подія - зрада лідера СПУ Олександра Мороза. Завдяки цьому кроку колишній соціаліст Василь Цушко у грудні 2006 року став міністром внутрішніх справ.

"Він буде контролювати держзакупівлі. Це єдине пояснення такого призначення. Як економіст він повний нуль. Напевно, Азаров спеціально призначив його туди, аби слухняно виконував, що скажуть. Мінекономіки остаточно перетворюється на безмовний апарат, від якого не чекають ніяких думок і змін", - такий вердикт експертів.

Сайт "Економічна правда". Карикатура з газети "Україна молода"







Теги:уряд Азарова, Цушко, їх розшукує міліція, міністр економіки, Олександр Мороз, СПУ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Цушко "СПЕЦИАЛИСТ" . Наверное было бы очень смешно, если бы не стало так грустно.
avatar
2
Цушку однаково чим керувати? А чем керувалы оранжевые придурки, до чего докерувалыся? Коса- от руководства порновидеосалонами - до премьерки, Порох-от шоколадных зайцев-до МИД, и др. Выбороли это право на майдане?
Цушко? Образование - экономическое, опыт работы губернатором крупнейшей области, министр внутренних дел (значит знает где йулину коррупцию поискать), нардеп ряда созывов (комитет по финансовой и банковской деятельности). Имеется определенный уровень, право входа к большинству политиков и руководителей государства, авторитет среди нардепов, а их никак не обойти при проведении экономической политики. Минстр-есть не счетовод, бухгалтер, пчеловод, а администратор своего ведомства и коммуникатор, как по вертикали, так и по горизонтали. А придурки, которые гонят на Цушка,- они придурками и останутся. Причем, майданными, бановыми...
avatar