реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Рудьковський уже танцює

Миколу Рудьковського -- нашого земляка з Бобровиччини, колишнього першого секретаря обкому Соцпартії, колишнього міського голову Чернігова, - обрано першим секретарем політради Соціалістичної партії.
Як повідомив УНІАН голова партії Олександр Мороз, він сам уніс кандидатуру Рудьковського, і за нього таємним голосуванням проголосувала більшість членів політради. Раніше Мороз поєднував посади голови партії та першого секретаря політради.

"Я поєднував дві посади, бо була потреба сконцентрувати владу в партії в одних руках, - сказав Мороз. - Тепер у нових умовах з'явилася потреба в приході до керівництва нових людей".

Як відомо, Рудьковський перебуває під слідством за звинуваченням у розтраті бюджетних коштів. Щоб уникнути суду, виглядав перед телекамерами мало не інвалідом -- мовляв, зроблено операцію на хребті. Що не заважало йому згодом танцювати у нічному клубі.

У Чернігові він побув міським головою 33 дні і втік у Київ. Зараз він знову пробує обдурити чернігівців, роздаючи подарунки та творячи образ благодійника.




Теги:махінатор, розтратник, Олександр Мороз, Рудьковський, СПУ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
От прорва! Обдурив Чернігів, обдурив соціалістів -- обдурить і Україну? Це той Рудьковський, який служить одночасно кільком чужим розвідкам -- напр., зірвав угоду України з Туркменистаном по газу. І нічого -- СБУ навіть не пожурило!
avatar
2
Рудя классный пацан, он сальсу круто танцует. Скоро вся партия танцевать будет. :-)
avatar