реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рудьковський очолив партію, зразу з неї вийшов Мороз

На з'їзді Соціалістичної партії її головою став народний депутат від Прилуцького округу, відомий мільйонер Микола Рудьковський. Він відомий польотом з красивою баришнею в Париж за державні кошти, зривом газових домовленостей з Туркменистаном, підтримкою московської церкви, підкупом виборців тощо. У Чернігові він запам'ятався 33-денним головуванням у міській раді, протягом якого встиг вивести бюджетників на першотравневу демонстрацію у стилі СРСР.

На сайті СПУ секретар політради партії з питань міжнародної політики Наталя Бондар розкритикувала обрання Рудьковського.

"На жаль, досі народ не пробачив СПУ політичних союзів з капіталістичними угрупованнями заради нетривалих вигод і особистих благ, договірних голосувань, пасивності і покірності, бюджетного злодійства і керівників-олігархів. І навіть нинішні дії з законотворчості Миколи Миколайовича Рудьковського, який активізувался одразу після перемоги Майдану, в тому числі і гучне лобіювання інтересів валютних кредиторів, європейські політики назвали б чистої води популізмом", - вважає вона.

Як повідомлялось, напередодні ЗМІ поширили фотокопію листа-звернення Мороза до делегатів з'їзду, в якому багаторічний лідер СПУ просив у разі обрання главою партії Рудьковського "вважати своє звернення заявою про вихід з партії".



Теги:Прилуки, олігархи, Микола Рудьковський, Олександр Мороз, СПУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar