Глінтвейн: тепло і радість
Червоне вино – 1 літр
Вода – ½ літра
Чорний чай – 1 пакетик
Кориця – пів чайної ложки
Гвоздика – 2-3 штуки
Апельсин – 1 шт.
Лимон – 1 шт.
Цукор або мед – за смаком
Стерти шкірку лимона й апельсина, попередньо добре вимивши їх у теплій воді. Корицю гвоздику та потерті шкірки змішати в марлевому мішечку. Заварити пакетик чорного чаю в ½ літра води. Вино влити до каструлі, додати мішечок з приправами, нагріти (максимально до 90 градусів), розбавити завареним чаєм, додати на смак цукор або мед.
Дати настоятися 20 хвилин. Сервірувати гарячим.
Вода – ½ літра
Чорний чай – 1 пакетик
Кориця – пів чайної ложки
Гвоздика – 2-3 штуки
Апельсин – 1 шт.
Лимон – 1 шт.
Цукор або мед – за смаком
Стерти шкірку лимона й апельсина, попередньо добре вимивши їх у теплій воді. Корицю гвоздику та потерті шкірки змішати в марлевому мішечку. Заварити пакетик чорного чаю в ½ літра води. Вино влити до каструлі, додати мішечок з приправами, нагріти (максимально до 90 градусів), розбавити завареним чаєм, додати на смак цукор або мед.
Дати настоятися 20 хвилин. Сервірувати гарячим.
Читайте також |
Коментарі (0) |