реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ЗСУ звільнили кілька сіл

Офіційно повідомлено про звільнення від російських окупантів кількох начелених пунктів на Донбасі та на запорізькму напрямку.

Так, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що ЗСУ просунулися на півдні України на 300-1500 метрів. Маляр та інші українські і російські джерела повідомили, що українські війська досягли успіхів на південь від Великої Новосілки в період з 10 по 11 червня, звільнивши, зокрема, Макарівку, Нескучне, Благодатне, Сторожеве та Новодарівку.

В російському інформаційному полі намагаються применшити значення прориву українськими захисниками лінії оборони і деокупацію територій.Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Деякі російські джерела повідомили, що бої тривають у «сірій зоні» або на спірних територіях, або що українські війська діють на територіях, які війська рф не повністю зайняли до початку контрнаступу на півдні України, зауважили в інституті.

«Російські джерела називають просування українських військ через російську оборону захопленням «сірих зон», щоб применшити українські здобутки і не повідомляти про прориви українських військ через оборонні лінії», – підкреслили в ISW.

Фото з сайту "Главком"



Теги:звільнення Донбасу, російсько - українська війна, ЗСУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar