реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зразу - шість квартир для медиків!

Нещодавно у Мені здавали чотириквартирний будинок для лікарів, а ось нині вручили ключі від шестиквартирного будинку і знову для медиків. Квартири обладнані газовими плитами та двоконтурними котлами, сантехнікою та сталевими радіаторами опалення.

"Сьогодні дійсно радісна подія, - зазначив під час виступу на врученні ключів від квартир генеральний директор підприємства "Менська центральна районна лікарня" Григорій Разнован. - Цей будинок - грандіозний проект, так само як і встановлення в нашій лікарні сучасного комп'ютерного томографа. І ці проекти вдалося реалізувати завдяки спільній злагодженій роботі народного депутата Валерія Давиденка та очільників району".

"Будівництво шестиквартирного житлового будинку є одним із проектів, які реалізуються на території району за рахунок коштів Фонду регіонального розвитку, - зазначила начальник фінансового управління Менської райдержадміністрації Оксана Булавка. - Реалізація стала можливою після перемоги проекту на всеукраїнському конкурсі".

Цілий рік зайняло погодження умов, зате саме будівництво рухалося надзвичайно швидко - другого жовтня підприємство "УкрСіверБуд" почало закладати фундамент, а вже в самому кінці року будинок було зведено. Вартість будівництва становить майже п'ять мільйонів гривень. У ньому дві однокімнатні, дві двокімнатні та дві трикімнатні квартири. Щасливими їх власниками стали лікарі- терапевти Марина Халус і Ірина Колесник, анестезіолог Оксана Поліщук, хірург Юлія Неженцева та завідувачка відділення анестезіології - інтенсивної терапії Оксана Наумова. Одна квартира ще чекає лікаря-власника.
"Голос України"



Теги:медична реформа, ДФРР, мена


Читайте також



Коментарі (0)
avatar