реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зрадника будуть судити

Управління Служби безпеки в Чернігівській області закінчило досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно військовослужбовця підрозділу Національної гвардії з Чернігова, який свідомо надавав відомості про сили антитерористичної операції представникам спецслужб Росії. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно військовослужбовця підрозділу Національної гвардії з Чернігова, який свідомо надав через один з російських сайтів відомості про солдатів і офіцерів своєї частини, у тому числі і тих, які перебували в зоні проведення АТО представникам спецслужб РФ», – йдеться в повідомленні.

Нацгвардієць передавав відомості про кількісний склад частини, контактні дані та домашні адреси військовослужбовців, плани оборони території військових містечок, позивні, радіочастоти, бойові розрахунки військової частини, її документацію. Такі дії військовослужбовця кваліфікуються як державна зрада (ч. 1 ст. 11 Кримінального кодексу України).

14 жовтня обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду.



Теги:Blur -ViTALiTY, Національна гвардія, державна зрада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Та прокуратуру всю нужно судить за "зраду".
avatar