реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Державна зрада Рабіновича

Працівники Державного Бюро розслідувань завершили розслідування у кримінальному провадженні щодо державної зради колишнього народного депутата України від забороненої політичної партії «ОПЗЖ» Вадима Рабіновича. Обвинувальний акт направлено до суду

Депутат розповсюджував серед населення та політичного керівництва країн Європейського Союзу антиукраїнську пропагандистську інформацію.

Вадим Рабінович у своїх численних виступах та інтерв’ю оприлюднював маніпулятивні висловлювання, що несли шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості, державній, економічній та інформаційній безпеці України. Його пропагандистська діяльність допомагала керівництву російської федерації досягати своїх військово-політичних цілей та забезпечувала рф ідеологічну допомогу в проведенні підривної діяльності проти України.

Зараз В. Рабінович перебуває в Ізраїлі, куди він втік від переслідувань. Ізраїль, як відомо, не видає своїх громадян іншим державам, якими б злочинцями вони не були. Тим паче, що Рабінович переправив з України величезну менору, виготовлену з українського золота.



Теги:Україна - Ізраїль, Вадим Рабінович, ДБР, ОПЗЖ, державна зрада, єврейське лоббі


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
МЗС України давно треба було зробити висновки з позиції Держави Ізраїль щодо України. Надто зараз. Війна в Україні та війна в Ґазі є повʼязаними щодо блокування союзників українців та палестинців. У підсумку, Росія знищує Україну, а Ізраїль — Ґазу.
avatar