реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Злодія затримали в церкві

У Срібному Прилуцького району група реагування патрульної поліції миттєво прибула на виклик та заскочила зловмисника всередині обікраденого храму. Чоловіка затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Місцева жителька побачила, як невідомий розбив вікно храму і заліз всередину. Швидко зателефонувала в поліцію. Прибувши за викликом, поліцейські виявили сліди проникнення до храму та плями крові зловмисника. Всередині церкви причаївся невідомий чоловік з порізами на руці та шиї: травмувався, коли розбив скло та ліз крізь вікно. Він саме встиг викрасти гроші зі скриньки для пожертв, а при собі мав ще два великі пакети — вірогідно, для іншої здобичі, заволодіти якою не вдалося через швидке прибуття поліції.

«Правоохоронці встановили особу цього громадянина. Ним виявився раніше засуджений 53-річний мешканець одного з сіл громади. Нещодавно він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання також за крадіжку з проникненням, - повідомили в поліції. - Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Викрадені гроші у нього вилучено».

Слідчий Прилуцького районного відділу поліції відкрив провадження за статтею Кримінально кодексу, максимальне покарання згідно з якою передбачає позбавлення волі до шести років.



Теги:Срібне, злодій, ГУ НП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar