реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зламаний Сенцов

"Переговоры лучше войны. Ничего страшного пока не произошло. Никто интересов Украины еще не сдал. Если это произойдет, то я сам потащу покрышки под Банковую."

По тонкій кризі пішов Сєнцов.

Хто як не він відчув на власній шкруі те, що Росія - це терорист! А із терористами перемовин не ведуть. Звідки йому знати, що інтересів ще не здано?

Про це не знають, навіть, в РНБО!

Про це не знає, навіть, сам Зеленський!

Оце і є м'яка пропаганда. Мовляв, ще рано. Типу не цієї неділі, давайте почекаємо. Не на часі. Але в нас дуже хороші вчителі: ФСБ Росії. Вони навчають нас вже п'ять років.

Ми дуже швидко вчимося розпізнавати фальш. Тим більше вже маємо не один десяток грабель із переламаними о власні лби держаками у загашнику.

І що означає: "єслі єто проізойдьот"? Якщо це станеться - то ні покришки, ніякі майдани вже не допоможуть.

Червоні комісари ламають всіх. Всіх без виключення. Окрім мертвих.

Олександр ПУГАЧ



Теги:гібридна війна, олександр Пугач, капітуляція, зрада, Сенцов


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
angry Сенцов не "зламаний". Сенцов понимает, что происходит, в отличие от рогатого псевдопатриота автора статьи. Диванные "герои" учат жить человека, просидевшего столько времени в тюрьме. Автор, иди повоюй, потом напишешь, если будет чем. wink
avatar
2
Вы там все идиоты ? Или через одного ? Вам прямым текстом говорят хрен вам а не Донбасс , не говоря за Крым . Да если честно , то и ваши псевдопатриоты и сами не хотят принять Донбасс обратно . Так только пургу несут своим лохам .
avatar