реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Зимове «взуття» для авто

Тих, хто щодня сідає за кермо, не треба переконувати у тому, як багато значить для автомобіля те, у що автівка «взута». Не встигнеш вчасно поміняти літню «взуванку» на зимову — можеш не лише пошкодити свого залізного «коня», а й, боронь, Боже, травмувати себе чи інших людей.

Тож і поспішають водії у торгові точки, де можна купити якісний товар. Звісно, зараз є чимало спеціалізованих магазинів. Але й на Центральному ринку Чернігова можна знайти не гірші шини.

Продавець Неля Ігошина вже протягом 8 років торгує на чернігівському ринку саме автомобільними покришками. Серед її постійних покупців багато автомобілістів. А це означає – товар тут якісний. Цієї несподівано сніжної зими найкраще водії купують покришки з ланцюгами. Водії «Газелей», які перевозять пасажирів, після сильних снігопадів переконалися, що безпека на дорозі залежить не лише від вправності, а й від шинованої гуми.

Який товар найбільш ходовий цієї зими? Виявляється, — це 13 і 14 номери шин українського виробника шинного заводу «Росава» (м. Біла Церква). Коштує одна проста шина на ринку в межах 230-250 грн, а з ланцюгами – на 130 грн дорожче; шипована – 400 грн за 1 шт. Є у продажу й імпортні вироби — на будь-який смак і гаманець покупця.

А найкращими і найактивнішими покупцями на нашому ринку є… білоруси: вони закуповують стільки шин, скільки дозволяє провезти.

Продавець Неля, не дивлячись на будь-яку пору року, завжди пропонує товар. До речі, власник фірми дійшов висновку, що у жінки-продавця водії купують товар більш охоче.

Фото Валерія СЕНЧУКА




Теги:шини, білоруси, ринок, шиповані шини, автомобільні покришки, завод «Росава», вартість, ціна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar