реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Зимова школа журналістики випустила своїх вихованців

5 лютого в приміщенні Чернігівської «Просвіти» почала свою роботу Зимова школа журналістики. Цей проект для молодих та активних чернігівців був організований за ініціативи газети «Сіверщина» та її головного редактора Василя Чепурного, а також «Молодої просвіти».

Я одразу зацікавився цим проектом. Серед присутніх на тренінгах були як студенти, так і школярі. Тематика для обговорення — абсолютно різноманітна. На цих тренінгах мені відкрилась цікавість професії журналіста. Дружня атмосфера та навчання у формі співбесід стали формулою успіху даного проекту. Дуже великий внесок у навчальний процес та функціонування школи зробив Владислав Савенок. Він проводив більшість тренінгів, давав завдання з написання статей, котрі потім публікувалися в газеті «Сіверщина» та Інтернет-виданні «Високий Вал».

Саме завдяки Зимовій школі журналістики багато хто здобув перший досвід журналіста. Можливо, хтось вже визначився зі своєю майбутньою професією. Особисто я вважаю, що журналіст — це покликання, а не просто робота та спосіб заробітку. Це потрібно відчувати.

Минулої неділі учасники школи зібрались у «Просвіті» для вручення дипломів. Захід пройшов без зайвої помпезності та пишності. Як кажуть — по-сімейному.

Кожен з учасників знайшов у цьому проекті щось нове для себе. Особисто я відкрив для себе журналістську практику, знайшов нових друзів, познайомився з масою цікавих людей. Від імені всіх учасників Зимової школи журналістики мені б хотілось подякувати Василю Федоровичу Чепурному, «Молодій просвіті» (голова —Олександр Шевченко) за те, що вони знайшли час та місце, аби організувати молодь та направити її в цікаве русло діяльності. Хочеться сподіватись, що це був далеко не останній проект для молоді нашого міста.

Назар БУГАЙ




Теги:Сіверщина, Молода просвіта, школа журналістики


Читайте також



Коментарі (0)
avatar