реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Колишній заступник прокурора області попав у чорний список

"Демократичний Альянс" створює базу даних, яка буде збирати інформацію про осіб, які порушують права громадян України. Пізніше база даних проекту #НеБутиСкотом стане списком для люстрації чиновників.Не бути скотом

Із Чернігова до цього списку увійшли:

Вовк Павло Іванович -

начальник юридичного відділу Чернігівської міської ради, Чернігівська область

Підготував та подав позов до суду про знесення наметів чернігівського ЄвроМайдану з тих підстав, що начебто вони заважають готуватися до святкування Нового Року.

Гребенюк Едуард Миколайович -

полковник міліції, заступник начальника УМВС України в Чернігівській області, Чернігівська область

Як стверджують постраждалі громадські активісти, він публічно 25 листопада 2013 року дав команду на знесення ЄвроМайдану в Чернігові у парку імені Попудренка і безпосередньо керував погромниками.

Під час цієї “зачистки” було брутально знищено намет і озвучувальну апаратуру, яка на той час не використовувалася і лише зберігалася в наметі від дощу. У присутності більш ніж 50-ти силовиків все обладнання і майно було вивезено невідомими особами в невідомому напрямі.

Заяць Олександр Володимирович -

суддя Чернігівського окружного адміністративного суду, Чернігівська область, Чернігів

23.11.2013 р. постановою по справі № 825/4330/13-а заборонила під час проведення мирних масових зібрань (пікетування, хода, демонстрація, мітинг, тощо) встановлювати малі архітектурні форми (намети, кіоски, навіси, у тому числі тимчасові та пересувні), використовувати звуко- та кіно- відтворюючу апаратуру з 23.11.2013 р. по 07.01.2014 р. у центральній частині м. Чернігова.

Нечвоглод Олександр Анатолійович -

заступник прокурора Чернігівської області, Чернігівська область

До призначення заступником прокурора Чернігівської області працював старшим слідчим в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України, причетний до фальсифікації кримінальної справи Тимошенко Юлії Володимирівни.
Проте, як повідомив керівник прес- служби прокуратури Чернігівської області Валерій Литовченко, Олександр Нечвоглод з лютого 2013 року не є заступником прокурора Чернігівської області, а працює в Генеральній прокуратурі.



Теги:Олександр Заяць, Павло Вовк, Олександр Нечвоглод, Едуард Гребенюк, не бути скотом


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Гребенюк не уполномочен давать такие команды! Очнитесь!
avatar