реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Засіяне поле, дало перші сходи.

Чернігівська обласна організація ВО «Свобода» висловлює вдячність всім жителям Чернігово-Сіверщини за ту підтримку, що висловили єдиному кандидату у Президенту від націоналістів Олегові Тягнибоку.

Також ВО «Свобода» щиро дякує 750-ти членам дільничних виборчих комісій та декількох сотням спостерігачів від єдиної сили українців.

- Наша область займає друге місце на Лівобережній Україні, - зазначає А. Міщенко, - за наявністю підтримки Олегові Тягнибоку, у відсотках. Наш виборець ідеологічний, він не «повівся» на гламурних кандидатів і солодкі гасла, що лунали звідусіль.

Він проголосував за ідеологію українського націоналізму.

Висловлюючи подяку, вам сіверяни, я впевнений, що земля яка породила основоположника українського націоналізму, автора програмового твору «Самостійна Україна» Миколи Міхновського буде підтримувати нас і надалі. Тож ВО «Свобода» матиме представництво і у Верховній Раді України, і у місцевих радах.

Разом, ми переможемо неукраїнську владу та зламаємо цю гнилу систему створену вчорашніми комсомольцями. Україна займе почесне місце на політичній карті світу.

Слава Україні!


Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»
[i]




Теги:Сіверщина, ВО Свобода, А. Міщенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar