реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Замість Яцівської - Привітна

Cьогодні, 11 серпня, на засіданні чергової сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання депутати проголосували за перейменування вулиці Яцівська на вулицю Привітна.

За таке рішення проголосувало 33 депутати.
В інтересах групи мешканців вулиці Яцівська виступав депутат Ігор Полуян.

«Жителі вулиці Яцівська дуже обурені назвою, бо вона асоціюється з одноіменним кладовищем. Були випадки, що таксі і навіть «швидка» не приймали виклики, бо сприймали назву, як жарт. Насправді до кладовища веде інша вулиця – Кленова», - пояснював він.

За словами заступника міського голови Ольги Хоніч, пропозиція щодо перейменування колишньої вулиці Менжинського на Яцівську майже півроку висіла на сайті міськради, але ніхто нічого не робив. І, ось, коли вже було прийняте остаточне рішення, то люди почали протестувати.

Все ж, мешканці цієї вулиці мають тонке почуття гумору - відтепер вулиця біля кладовища буде ...Привітною!

На захист мешканців вулиці Яцівська став депутат Ігор Полуян.

«Жителі вулиці Яцівська дуже обурені назвою, бо вона асоціюється з одноіменним кладовищем. Були випадки, що таксі і навіть «швидка» не приймали виклики, бо сприймали назву, як жарт. Насправді до кладовища веде інша вулиця – Кленова», - пояснює депутат.



Теги:перейменування, Чернігівська міська рада, Яцівська


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
За таким придурастим підходом мешканці  Хаплявина і Глевахи будуть вимагати перйменувати ці  населені пункти, бо там розташовані психлікарні?
avatar