реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Врятували річку Турчанку

Зберегти сьогодення заради майбутнього. Мабуть, саме таким правилом користуються учасники Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел», який щорічно проводиться на Чернігівщині. Активними учасниками не лише обласного, а й Всеукраїнського етапу конкурсу є екологічні товариства і гуртки загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних закладів області, зареєстровані громадські організації.

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України підбило підсумки Всеукраїнського етапу конкурсу «До чистих джерел» за результатами 2009 року. Про це повідомила Всеукраїнська екологічна газета «Екотиждень».

За результатами конкурсу ІІІ місце по Україні в номінації № 5 «Зареєстровані громадські організації» присуджено Чернігівській обласній організації Товариства меліораторів і водогосподарників України, яка представила на конкурс роботу «Оздоровлення річки Турчанка у Корюківському та Щорському районах».
Вітаємо переможців та запрошуємо всіх бажаючих до участі у конкурсі.

Матеріал підготувала Онищенко О.С. – головний спеціаліст сектору взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області.




Теги:Конкурс, Екологія, Корюківка, турчанка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar