реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

День ганьби

Найганебніша сторінка в історії ВР України.

Ці кадри обійдуть всі світові медіа. 27 квітня 2010. Ратифікація Харківських угод. Ми відчайдушно билися з бандою Януковича проти цієї ратифікації, вже тоді усвідомлюючи, що Крим- в смертельній небезпеці окупації і анексії.

На жаль, в залі нас було сто опозиціонерів. Біля ВР не стояли протестувальники. Й тому ця ратифікація, попри шашки, яйця , весь наш відчайдушний спротив - пройшла… З порушеннями регламенту, відверто злочинно, але ми билися по справжньому, як могли - зупиняли найгірший для України сценарій.

Тоді я кинула пляшку з мінералкою в колаборанта Лукʼянова, мені ледь не роздавив долоню регіонал Тадеєв, який ганяв по депутатських столах. То була одна з найепічніших битв за українську незалежність.

День, за який дуже боляче. Але не соромно за свою позицію. Вона незмінна. Крим- це Україна. Чорноморський флот- це окупанти. Честь - захищати Україну від Януковичів і ко . Й ми вже тоді знали, хто такий Путін.

Ірина ГЕРАЩЕНКО

Від редакції. Чомусь авторка не згадує тодішнього голову ВР Володимира Литвина, який і забезпечив те голосування, і який досі не сидить у холодній. Як і його брати - зрадники...



Теги:зрадники України, Ірина Геращенко, харківські угоди, Володимир Литвин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar