реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Визнаю роботу уряду незадовільною

На засіданні бюджетного комітету розглядали звіт Уряду за 2018 рік. Що я вам скажу, друзі, презентація красива, але це знову звітує уряд Гройсмана, а не Уряд України. Скільки разів я звертався й наголошував, щоб називали Уряд України – Урядом України. Це не приватне підприємство – це виконавчий орган держави України.

Погортав я цю презентацію, подивився. Краса!

Гройсман хвалиться реформою ДФС, а я згадую, як далі продовжується контрабанда лісу кругляка, якій під виглядом дров продовжують вагонами вивозити за кордон!

Хвалиться енергоефективністю, а я не можу зрозуміти ЧОМУ?

1,6 млрд. грн, що були закладені в бюджет на 2018 рік для створення Фонду енергоефективності, «пролежали» цілий рік, а в підсумку – Фонд так і не був створеним. Держава не заощадила грошей громадян, а втратила ще один рік і 3,2 млрд. грн (бо ще 1 млрд. 600 млн грн мала б отримати від європейських партнерів).

Гортаю далі.

Відродження дорожньої інфраструктури. З одного боку будуємо дороги, а з іншого – абсолютно відсутній ваговий контроль за вантажівками, що нищать нові дороги, які тільки вчора відремонтували. Понад 70 вагових комплексів на «повірці». Законопроект 6644, який би навів лад, не лобіюється Урядом, як наприклад ДержБюджет2019 чи Пенсійна реформа..

Розвиток АПК. Який розвиток АПК? Знову «дали» майже всю підтримку та дотації одній агрокомпанії. Ми за підтримку великих експортерів, але маємо дати можливості для розвитку невеликим фермерським господарствам. Село знову залишилося ні з чим. Ми маємо створювати господарів у кожному селі. А зара держава підтримує пару олігархів-власників, а решту робить наймитами..(

Така ж сумна ситуація майже по кожному з розділів.

Вважаю, що цей звіт треба відхилити і визнати роботу Уряду незадовільною.
Голосував за визнання роботи Уряду незадовільною.

Я вимагаю, щоб Прем’єр-міністр хоча б раз, за три роки свого прем’єрства, прозвітував у Верховній Раді, не ігноруючи законодавство.

Віктор КРИВЕНКО



Теги:уряд Гройсмана, Народний Рух, Віктор Кривенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar